torstai 28. huhtikuuta 2011

Brio Kombi -nukenvaunut

Suhtautuminen nukenvaunuihin on meillä kaksijakoista. Ensinnäkin olen sitä mieltä, että kyseessä on hintaansa nähden varsin turhake lelu. Samalla rahalla käytettynä muihin leluihin saisi varmasti lapselle paljon enemmän iloa jakamalla summan useampaan pienempään leluun. Toisaalta jos sellaiset jostain sattuu saamaan tai ostamaan on Brio Kombi kokemuksiemme mukaan erinomainen valinta. Saimme sellaiset käytettyinä ja olivat kuin uudet vaikka tiedän käytön olleen kovaa ja meilläkin ovat kestäneet käyttöä hyvin. Brio Kombit tulivat itselleni mieleen kun katselin, että ne ovat tämän kuun Stockmannin kanta-asiakaskuvastossa tarjouksessa. En siis varsinaisesti suosittele ylipäätään nukenvaunuja mutta jos sellaiset välttämättä haluaa on Brio Kombi hyvä valinta meidän kokemusten perusteella.

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kun lapsi haluaa mustaa limsaa (cokista)

Meillä vanhempi lapsi tahtoo kovasti maistaa vanhempien coca colaa tai pepsiä. Olen usein laimentanut cokista appelsiinimehulla ja siitä tulee yllättävän hyvää ja hieman paremmin lapselle sopivaa kun hiilihappoisuus vähenee ja kofeiinipitoisuus alenee. Noin 50:50 seokoituksella se on aivan maistuvaa.

torstai 14. huhtikuuta 2011

Leikkimökki

Meillä ei ole (vielä) omalla pihalla leikkimökkiä mutta harkinnassa on. Kartoitin kuitenkin tässä tarjontaa leikkimökeille ja ajattelin laittaa listan leikkimökki vaihtoehdoista tännekin sillä sama aihe saattaa muitakin kiinnostaa näin keväällä.

Luoman Puutuote. Luoman puutuotteen leikkimökkejä myyvät ilmeisesti kaikki isoimmat rautakaupat. Luoman leikkimökki näyttää hienolta mutta hirsityyli ei välttämättä sovi meidän pihapiiriin.

Konnunsuon vankilan leikkimökki. Vankilassa vangit tekevät leikkimökkejä, joita myydään vankilamyymälöistä.

Yksityinen leikkimökki rakentaja. Nurmijärvellä oleva yksityinen leikkimökkirakentaja, joka ainakin sivujen mukaan myös kokoaa mökin valmiiksi. Rautakaupasta hankittaessahan kokoaminen jää itselle.

Yksityinen leikkimökki rakentaja. Leikkimökkirakentaja, joka ei kyllä kerro itsestään nettisivuilla oikein mitään. Puhelinnumero ja sukunimi ovat ainoita mitä mainitaan enkä edes paikkakuntaa löytänyt verkkosivuilta.

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Hello Kitty - Lelu posliiniastiasto

Katselin Stockmannin Hullujen Päivien -kuvastoa ja siellä oli keskiviikon kohdalla lasten leluissa Hello Kitty posliiniastiasto hintaan 5,90€. Kyseisen astiasto on meillä ollut kovissa leikeissä jo pitkään ja se on ollut erittäin suosittu leikeissä. Jos siis Hello Kitty ja ruokailuleikit ovat suosittuja kannattaa harkita vierailua Hulluilla Päivillä.