perjantai 17. helmikuuta 2012

Kokemuksia Flexi Bath kokoontaittuvasta kylpyammeesta

Meillä on ollut Sannasin Flexi Bath lasten/vauvojen kylpyamme käytössä kahdella lapsella ja sen käyttökokemukset ovat olleet pääosin positiivisia.


Henkisesti insinööri perheenisä suhtautui etukäteen epäilevästi kokoontaittuvan ammeen ilmeisesti jotain silikonia olevien joustavien osien kestävyyteen mutta kestävyydessä ei kahden lapsen ahkerien kylpyjen ja yli kolmen vuoden käytön jälkeen ole mitään huomautettavaa. Joustavissa saumoissa ei ole merkkiäkään kovettumisesta tai edes alkavista murtumista.

Käytössä Flexi Bath kokoontaittuvassa kylpyammeessa ei ole ollut oikeastaan merkittävää negatiivista sanottavaa. Kooltaanhan kokoontaittuva kylpyamme ei ole suuri mutta senhän ostaja tietää jo ostaessaan. Kylpyamme tuntuu kaatumisherkältä mutta itse asiassa se ei käytössä ole ollut niin kiikkerä kuin miltä se tuntuu. Ainoa tärkeä asia, mikä kannattaa pitää mielessä, on se ettei Flexi Bathia kannata täyttää aivan täyteen.

tiistai 14. helmikuuta 2012

Risto Räppääjä ja Viileä Venla - Kokemuksia uusimmasta Risto Räppääjästä

Meidän lasten keskuudessa kaikki aiemmat Risto Räppääjät ovat olleet suurkulutuksessa ja niinpä uusinkin Risto Räppääjä piti käydä katsomassa heti ensimmäisenä viikonloppuna lasten kanssa. Meidän lasten kokemukset Risto Räppääjästä voi tiivistää siihen, että viisivuotias piti mutta kolme vuotiaalle se oli liian vaikea, vaikka aiemmat Risto Räppääjät ovatkin olleet hänenkin mieleensä. Uusin Risto Räppääjä on meidän perheen makuraadin kokemusten mukaan ihan samaa laatua kuin aiemmatkin mutta aavistuksen vanhemmalle kohdeyleisölle. Suosittelemme siis kaikille vanhoille Risto Räppääjä faneille mutta pienten lasten vanhemmille, jotka aikoivat vasta tutustuttaa lapsiaan Risto Räppääjään, suosittelemme vanhoja Risto Räppääjiä.

perjantai 3. helmikuuta 2012

Perhepaketti Sea Life Merimaailmaan

Pakkasten ja lumen vallattua Helsingin on varmasti muissakin perheissä kuin meillä vaikeuksia keksiä lapsille tekemistä ja tapoja purkaa energiaa. Linnanmäen Sea Life Merimaailma on talvellakin auki ja sen hyvänä puolena on se, että sen kokevat mielenkiintoiseksi yleensä sekä eri ikäiset lapset että aikuisetkin. Niinpä siitä saa mukavaa tekemistä koko perheelle. Aivan ilmainen Linnanmäen Sea Life Merimaailma ei ole mutta sinne saa esimerkiksi Facediilin edullista perhepakettia hintaan 30€. Perhepaketti sisältää sisäänpääsyt kahdelle aikuiselle, kahdelle lapselle ja pullakahveet tai mehut.