lauantai 22. tammikuuta 2011

Suomalaiset kylpylät lapsiperheen näkökulmasta

Nokian Eden
Hotelli: vaikka käynnistämme ei ole pitkää aikaa ei mieleeni muistu hotellihuoneesta mitään erityistä. Huone oli hyvin standardinomainen hotellihuone ilman erikoisuuksia. Hotellin yleisten tilojen ilme oli hieman jo aikaa nähnyt mutta ainakin meidän huone oli aivan siisti. Vastaanotossa palvelu oli ystävällistä ja aamiainen oli sinänsä ok mutta tunnelma ruuhka-aikaan oli salissa hieman hälyisä.

Allasosasto: Allasosasto oli lasten kannalta varsin kiva. Lastenallas on sopivasti sivussa hieman joten se ei ole niin hälyisä kuin aikuistenpuoli. Allasosastolla on tosiaan virikettä ihan kaikenikäiselle. Ainoa miinuksemme koskee allasosaston kahvila/baaria. Vastaanotossa ollut ystävällinen palvelu ei jatkunut tänne asti ja hampurilaisateriat eivät olleet mitään kulinaristisia nautintoja.

Espoon Serena

Hotellista ei omakohtaisia kokemuksia. Ulkoapäin aika luontaantyöntävän näköinen.

Kylpylä vesipuisto: Iso ja monipuolinen vesipuisto. Yleiset aulatilat ovat rähjäisen näköiset mutta itse allasosasto on hieman siistimpi. Isommille lapsille täällä on vaikka mitä tekemistä mutta pienimpien osalta ei mitään kovin erikoista. Suosittelemme siis hieman vanhempien lasten kanssa tätä.

Haikon kartano ja kylpylä

Hotelli: Olemme majoittuneet kylpylähotellin puolella, majoitusta on tarjolla myös kartanon puolella mutta arvio koskee siis kylpylähotellia. Hotelli on vanhahtava ulkopäin ja käytävät ja aulat ovat aika 70-lukuiset mutta huoneet itsessään ovat siistejä, eivät tosin kovin tilavia.

Allasosasto: Paremmin kuin lasten kanssa tämä sopii aikuisten omaan viikonloppuun kun lapset ovat mummulassa. Romanttinen parisuhderetkikohden ilman lapsia enemmän kuin koko perheen kohde. Allasosasto on yllättävän pieni eikä tarjoa kovinkaan monipuolisesti lapsille mitään erikoisuuksia.

Vantaan Flamingo

Hotelli: ei kokemuksia

Allasosasto: Iso hieno ja monipuolinen. Lastenallas rauhallisemmassa kulmassa perällä. Jos pääkaupunkiseudun kahdesta isosta Serenasta ja tästä pitäisi valita sanoisin, että tänne menemme tällä hetkellä mieluummin kun lapsemme ovat vielä pienempiä. Ehkä sitten kun lapset ovat isojen vesipuistolaitteiden iässä Serenakin tulee kyseeseen. Muihin verrattuna paikassa on siisti yleisvaikutelma. Palvelu ei ole kovin ystävällistä mutta toimivaa. Allasalueelta voi asioida kahvilassa tai yläkerran Hesburgerissa.

Naantalin kylpylä

Hotelli: Hotellissa huone saattaa sijaita myös rantaan pysyvästi ankkuroidussa laivassa. Huoneissa ei sinänsä ole suurta eroa mutta laivan puolella matkapuhelimen kuuluvuus on huonoa tai olematonta. Siisti yleisilme ja asiallisesti toimiva palvelu, hyvä ja laadukas aamiainen.

Allasoasto: Siistimpi mutta ehkä ei ehkä aivan yhtä monipuolinen kuin esimerkiksi Edenissä tai pääkaupunkiseudun isoissa Serenessa ja Flamingossa. Kuitenkin ihan mukava kohde ja suosittu lapsiperheille yhdessä Naantalin Muumimaailman kanssa.

Imatran kylpylä

Hotelli: ei omakohtaisia kokemuksia

Allasosasto: Mukava ja sympaattinen allasosasto. Ei sinänsä mitää elämää suurempaa mutta jos tällä suunnalle on uudestaan asiaa niin mielellään meidän perhe poikkeaa uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti