keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Brio puulelut


Brio puuleluja löytyy perheestämme useita ja niistä kaikista on oikeastaan valtaosin positiivista sanottavaa. Kaikki Brio puulelut ovat olleet kohtuullisen kovassa käytössä ja monet niistä ovat ennen omia kahta lastamme olleet jo muiden lasten leikeissä sillä ne on ostettu osin käytettyinä.

Tuo kuvassakin oleva Brion puuauto on meillä kirpputorilta ostettuna jo toisen lapsen leikeissä ja Brio puuauto on pitänyt kuntonsa ja maalinsa kiitettävällä tavalla. Ei edelleenkään näytä renkaat heiluvan tai olevan maalipinnassa pahoja naarmuja.

Brion taaperokärrynhän taisin arvioidakin jo aiemmin. Erinomainen kovassa käytössä ollut laite. Ainoa miinus siinä tosiaan meillä löystyneet aisan ruuvit mutta nekin toki saa kiristettyä.

Brio junaradan palikat ovat joskus jopa liiankin kestäviä kun niitä käytetään sisarusten välisiin riitoihin. Onneksi ne ovat kevyitä ja vahingot jäävät pieniksi:-)

Kaikenkaikkiaan Brio puulelut ovat myös aika paljon ekologisempi vaihtoehto kestävinä ja kierrätettävinä kuin Fisher Price muovihirvitykset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti